Tanja en Linda

Wij zijn twee enthousiaste, ondernemende en nieuwsgierige Achterhoekse vrouwen die elkaar gevonden hebben in dit onderwerp.

Tanja Abbas (links) en Linda Commandeur

Tanja Abbas

Tanja Abbas (1968) is als bestuurskundige al jaren in diverse rollen een doener en denker voor de publieke zaak. Ze heeft een scherp oog voor mensen en mogelijkheden en met haar aanstekelijke enthousiasme stimuleert ze anderen. Ze heeft een persoonlijke, creatieve en interactieve aanpak. Ze durft los te laten, maar biedt ook structuur. “Verbindt mensen vanuit vertrouwen in elkaar aan inhoud en proces, dan gaan we gezamenlijk vooruit.”

Kijk voor meer info op tanjaabbas.com of bel 06-53288435. Daar zul je zien dat Tanja niet stil heeft gezeten de afgelopen jaren.

Linda Commandeur

Linda Commandeur (1972) is altijd met plezier aan de slag. Ze verbindt mensen, ideeën en gedachten. Ze helpt anderen hun droom te verwezenlijken. In een persoonlijk gesprek of tijdens een wervelende groepssessie. Met haar enthousiasme en positieve kijk zorgt ze voor beweging en vooruitgang. Ze werkt resultaatgericht en weet door te dringen tot de kern. “Weet wat je wilt, durf te vragen en vertrouw op jezelf en je omgeving. Vaak blijkt het onmogelijke mogelijk.”

Kijk voor meer info op lindacommandeur.nl of bel 06-53273240. Ook Linda heeft na dit boek gewerkt aan nieuwe publicaties en is een andere richting ingeslagen.