Nu in de voorverkoop!

Modern naoberschap
Hype of houvast?

Help, ik kan het niet alleen! Het gras staat 30 centimeter hoog, mijn computer doet het niet, ik heb zin in een feestje. Wie komt me helpen? Daar komt de buurman met zijn grasmaaier, de buurvrouw legt me uit hoe het internet werkt, een feesttent wordt opgebouwd. Een droomwereld? Nee hoor, zo gaat dat vaak in de Achterhoek, we zijn ermee opgegroeid. We noemen het naoberschap en het is voor iedereen. Handig, in een veranderende wereld, waar we steeds meer op elkaar zijn aangewezen, elkaar opzoeken en elkaar weer (willen) vertrouwen.

Modern naoberschap: hype of houvast?

Modern naoberschap: hype of houvast? – Tanja Abbas en Linda Commandeur

Het boek is voor iedereen die iets meer wil weten over naoberschap en het belang voor de toekomst. Het maakt niet uit of je het woord al kende, of dat je het nu voor het eerst hoort. Het gaat over manieren van samenleven, samenwerken en elkaar voorthelpen. In de omgeving waarin wij wonen horen we steeds vaker de term modern naoberschap, nieuw naoberschap of naoberschap 2.0. Wat is er zo modern? Is het puur een hype, een woord dat te pas en te onpas wordt gebruikt? Of is het een houvast, een sterk verankerd gevoel dat ons ondersteunt, dat zorgt voor grip op situaties? En bovenal, wat hebben we eraan in de toekomst?

Gesigneerd en met vroegboekkorting!
Bestel nu en ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Modern naoberschap: hype of houvast?’. Vanaf 23 juli 2012 sturen we het naar je op.
Wanneer je voor 16 juli 2012 bestelt, ontvang je een vroegboekkorting!
Boek kost in de voorverkoop €17,95 in plaats van de standaard winkelprijs €19,95.

Maak €17,95 + €2,00 verzendkosten over op 1561.53.351 t.n.v. Gewoon! Commandeur onder vermelding van ‘modern naoberschap’, je naam en het aantal exemplaren.

[googleapps domain="docs" dir="spreadsheet/embeddedform" query="formkey=dENxclFhTi1KOWk2Z1M2eF9VR0NEUlE6MQ" width="760" height="934" /]